![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 1 Dołączył: 28.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam kod który jest systemem dodawania do znajomych. działa on tak, że z get pobiera ID usera wyświetla informacje o nim, a jeśli wykryje jeszcze wartość add=1 to dodaje go do znajomych. Jest to plik includowany, "$login" pochodzi z reszty strony i jest to login zalogowanego użytkownika.
problem polega na tym, że jeśli naciskam żeby dodało to wyskakuje:
(umieściłem to w "html" bo nie wiedziałem w czym to umieścić, jak źle to przepraszam) co jest nie tak?... nie rozumiem tego błędu... ![]() pozdrawiam Kszysiu |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 1 Dołączył: 28.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki za pomoc
![]() ![]() Pozdrawiam Kszysiu EDIT mam jeszcze jeden mały problem. przerobiłem troche tabelę friends zawiera id, id1 czyli osoby dodajacej znajomego, nick1, czyli nick tej osoby, nick2 czyli nick osoby dodawanej, id2 czyli id tej osoby czyli: id|id1|nick1|nick2|id2 i próbuje tam dopisac skrypt usuwający usera.
próbowałem tak, ale nic się nie dzieje... mógłby mi ktoś pomóc bo nie ogarniam tego usuwania ps. to nie cały kod, ale jak chcecie żebym znów wrzucił cały tak jak teraz wygląda to piszcie Ten post edytował Kszysiu 15.05.2011, 17:02:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 19:30 |