![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. W ramach treningu piszę sobie "generator userbarów". Mam dwa pliki - formularz.html - gdzie wypełnia się pola, i skrypt - który wszystko wykonuje.
I mam problem. Chcę zrobić aby można wybrać wygląd za pomocą radio, także kolor. Koło guziczka byłby obrazek jak to wygląda. Myślałem o $_GET ale nie wychodziło. Może ktoś pomóc? Skrypt możecie znaleźć tu - http://csinqo.za.pl/formularz.html refresh. czekam na pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiedzmy..
Mamy cztery radia.. Do każdego radia jest przypisany obrazek.. niżej są dwa pola tekstowe aby wpisać tekst (to działa..) (*) Obrazek1 (*) Obrazek2 (*) Obrazek3 (*) Obrazek4 ____________ |___________| Nick ____________ |___________| Wiadomość Gdy wybiorę pierwsze radio, koło którego będzie znajdował się pogląd obrazka, właśnie taki obrazek zostanie wykorzystany do tworzenia userbara. Logicznie, jeżeli wybiorę inne radio, będzie inny obrazek przypisany do tego radia. Prościej tego nie da się wytłumaczyć. Ewentualnie może być wybierane z listy.. <select> Myślałem też jak przypisać jakieś value dla każdego radia.. Ten post edytował iNq0 15.05.2011, 15:43:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 18:49 |