![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki kod do tworzenia pliczków....
Chciałbym, żeby te pliki coś ważyły, np. każdy po 1MB
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lol - virus.cpp. Człowieku, daj spokój (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Najpierw poznaj podstawy i się angielskiego naucz, a potem się bierz za wirusy. Podejrzewam, że _itoa_s jest jakąś wbudowaną funkcją kompilatora w Visual Studio. Dev C++ standardowo korzysta z g++, więc jak nie załączałeś żadnej dodatkowej biblioteki, to tam takiej funkcji pewnie nie ma. Z tego, co pamiętam, to bibliotece standardowej jest taka funkcja itoa i to pewnie o nią chodzi, więc sobie popraw nazwy.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lol - virus.cpp. Człowieku, daj spokój (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Najpierw poznaj podstawy i się angielskiego naucz, a potem się bierz za wirusy. Podejrzewam, że _itoa_s jest jakąś wbudowaną funkcją kompilatora w Visual Studio. Dev C++ standardowo korzysta z g++, więc jak nie załączałeś żadnej dodatkowej biblioteki, to tam takiej funkcji pewnie nie ma. Z tego, co pamiętam, to bibliotece standardowej jest taka funkcja itoa i to pewnie o nią chodzi, więc sobie popraw nazwy. A jak ma poznać podstawy inaczej niż eksperymentująć? ;-) Ciężko wymagać od 15stolatka wiedzy która pozwala na napisanie "poważnego" wirusa. Sam zaczynałem od tego i moim pierwszym programem też był "wirus", z tym, że ja zanim nie męczyłem innych to najpierw sam szukałem odpowiedzi i nie traktowałem forum w internecie jako wyszukiwarka Google czy indeks w książce (za moich czasów ;P). Ten post edytował nasty 14.05.2011, 20:49:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 16:28 |