![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
W pocie czoła pracuję nad uruchomieniem formularza rejestracyjnego na mojej stronie. Niestety gotowy skrypt, którym dysponowałem posiada wiele wad i niestety muszę go poprzerabiać. Niestety moja znajomość PHP jest znikoma w związku z czym potrzebuję, aby ktoś fachowym okiem rzucił okiem na efekty mojej pracy. Poniżej przesyłam kod do formularza:
Trochę przekombinowane chyba, no ale tak mi wyszło. Całą resztę, czyli wpisywanie danych do bazy i wysyłanie maila z kluczem jest załatwione przez plik verify.php. W pierwotnej wersji działało ok, ale po moich poprawkach nie działa. W skrypcie jest jeden kod PHP, który, jak mi się wydaje, odsyła do tego pliku:
Nigdzie indziej w kodzie nie pojawia "verify.php", dlatego wnioskuję, że za odsyłanie do tej strony odpowiada właśnie ten fragment kodu. Tylko, że teraz to odsyłanie nie działa i nie wiem dlaczego. Proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest później:
I analogicznie dla pola z mailem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 00:03 |