![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2004 Skąd: Suwalki/Poznan Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ogolnie to mam do was zal za brak odpowiedzi i moderowanie pytan bez udzielenia informacji na temat nurtujacego problemu
ps. bzikos masz wiadomosc prywatna rzs... wydaje sie ze jestes dobry w te klocki ale jeszcze nie uzyskalem od ciebie konkretnej odpowiedzi tylko chamskie teksty typu to juz bylo, a jesli bylo to podaj linka, poza tym sa inni ludzie ktorzy wspolpracuja ps1. na flashzonie jednak jest wieksza kultura jak tu i wieksza wyrozumialosc moderatorow wiec moze zacznijcie zagladac tam i brac przyklad (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) ? pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2004 Skąd: Suwalki/Poznan Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
sorka za takiego drastycznego posta ale siedzac na kompie udostepnionym przez kogos i grzebanie na wyszukiwarce pochlania mase czasu. Zawsze staram sie przegladac posty. Wpisujac jakas fraze pojawia sie min ok 60 odpowiedzi wszystkie przeczytac zajmuje ok 2h czasu jesli jest jeszcze jakis podany kod. Co strasznie spowalnia jakas prace. A ktos kto moze znac odpowiedniego posta moze podac przeciez linka a nie stwierdzac to juz bylo poszukaj sobie, albo ze uwaza sie ze komus nie chce sie czegos pisac. Ja nie wychodze z takiej koncepcji ze ktos cos zrobi za mnie ale czasami nie wiem jak cos z czyms skleic wiec o to pozniej pytam. Nikt przeciez nie urodzil sie geniuszem i nie od razu wszystko musi wiedziec. Wychodze rowniez z zalozenia ty pomogles mi ja pomoge komus innemu i tak dalej. Jesli urazilem moderatorow sorka ale czas to pieniadz jak sie mowi.
Druga sprawa jest to ze zadko ludzie zagladaja do starszych postow gdyz czesto uwazaja je za zamkniete dlatego czasem warto albo odswierzyc albo napisac nowego. Posty pisane po 3 strony staja sie czasami zbyt monotonne i ktos kto chcial pomoc opuszcza go i daje sobie przyslowiowego "siana". Wiec nie denerwujcie sie. Pozdrowionka |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 13:32 |