Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> moderatorzy
miszqa

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Ogolnie to mam do was zal za brak odpowiedzi i moderowanie pytan bez udzielenia informacji na temat nurtujacego problemu

ps. bzikos masz wiadomosc prywatna
rzs... wydaje sie ze jestes dobry w te klocki ale jeszcze nie uzyskalem od ciebie konkretnej odpowiedzi tylko chamskie teksty typu to juz bylo, a jesli bylo to podaj linka, poza tym sa inni ludzie ktorzy wspolpracuja

ps1. na flashzonie jednak jest wieksza kultura jak tu i wieksza wyrozumialosc moderatorow wiec moze zacznijcie zagladac tam i brac przyklad (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) ?

pozdrawiam
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
rzseattle

Grupa: Przyjaciele php.pl

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Odblokowuje i przenosze. Bzik chyba nie bedzie mial za zle.

@miszqa

Troche mnie zdziwil twoj post. Napisales ze chamsko odpowiadam na niektore pytania. Chcialbym abys zacytwal jednego z moich "chamskich" postow. Jakos nie wydaje mi sie zebys cos znalazl. Zawsze staram sie odpowiadac w sposob ktory umozliwi rozwiazanie danego problemu. Inna sprawa jest to czy ktos sprobowal znalesc samemu odpowiedz i sobie nie poradzil, czy ktos walna pytanie bo mu sie nie chcialo nic robic. Mysle ze nie musze komentowac tego ze inaczej sie reaguje w tych dwoch rozych przypadkach.

Co do zamykania tematow z odpowiedzia "to juz bylo" to jestesmy tu od pilowania porzadku a nie do grzebania na forum i podsuwania ludzia wszystkiego pod nos. Jesli mowie ze cos bylo na forum to znaczy ze przewinelo sie w niedlugim czasie nawet kilka podobnych tematow i trzeba byc slepym zeby nie znalezc, jesli jest inaczej to zawsze staram sie podac slowo kluczowe lub link.

Czesto bywa ze ciezko sie wyrobic z moderacja (przejzeniem tematow) poniewaz userzy zadko uzywaja przycisku "Zglos do zmoderowania". Jesli widzimy znajemy temat to piszemy poszukaj i blokujemy poniewaz czemu niby mamy poswiecac swoj czas kiedy user rownie dobrze moze wpisac w wyszukiwarke slowo kluczowe i przejzec kilka tematow. Jesli zaszlo jakies nieporozumienie to zawsze jest pw i jeszcze nie slyszalem o przypadku aby ktos piszac normalna wiadomosc do moderatora otrzymal zrypke (lub jakas inna glupote).

Podsumowywujac - raczej nie uwazam zebym kiedykolwiek odpowiedzial chamsko na normalny post. A na to ze masz zal za zamykanie tematow i odsylanie do wyszukiwarki lub do manuala nestety nic nie poradze.

Update: A jesli twoja wypowiedz jest komentarzem np do tego http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=13149 posta to ja wymiekam.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 3.10.2025 - 01:43