![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Niedługo zacznę pisać pracę dyplomową na temat bezpieczeństwa danych w sklepach internetowych. Mogę pisać o istniejących sklepach, albo zrobić porównanie jakiegoś sklepu z darmową aplikacją dostępną w internecie np. PrestaShop, lub zrobić porównanie darmowych sklepów. Moje pytanie do Was to jakie z tych darmowych będą najlepsze do porównania, chodzi mi oczywiście o zastosowane zabezpieczenia, certyfikaty(nie jestem pewien, czy darmowe je mają), wykorzystanie baz MySQL, czy PostgreSQL. Wysłałem maile do kilkudziesięciu sklepów i czekam na odpowiedzi, jeśli dostanę od kogoś interesujące mnie informacje to nie będzie problemu, bo takie sklepy zawsze się czymś różnią, ale te darmowe mogą być budowane tak samo. Nie chcę zrobić porównania z którego wyniknie, że te sklepy niczym się od siebie nie różnią. Mam nadzieję, że pomożecie wybrać mi coś sensownego. Ten post edytował Radieth 7.05.2011, 20:44:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 21:28 |