![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 4.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie umieściłem tablicę w COOKIE w ten sposób:
A problem zaczyna się gdy chcę odkodować w innym pliku $_COOKIE['tablica'] Problem jest taki że nie chce mi tej komendy wykonać (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Może ktoś zna sposób (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Z góry dzięki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 4.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja wiem co to sessja... ale jak wzyłącze przeglądarek to sessja gaśnie a wraz z tym wszystkie dane klienta... a to chodzi o to aby klient miał zapisane swoje konto w podpowiedziach za pomocą grafiki a nie podpowiedzi w formularzu
Co sądzisz o moim pomyśle?? jest on wykonalny (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 39 Dołączył: 12.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja wiem co to sessja... ale jak wzyłącze przeglądarek to sessja gaśnie a wraz z tym wszystkie dane klienta... Lubię kontrasty. Niby wiesz co to, ale nie masz pojęcia jak działa. Poczytaj o session_set_cookie_params i tym podobnych. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 02:33 |