![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odwiedź moją stronę
Ostatnia prze zemnie wykonana stronka, ogólnie nie wykonuje stronek prawie w ogóle. Strona jest oparta o mój własny cms. Do oceny szablon ( cała grafika wykonana przez mnie w gimpie ) nad którym trochę siedziałem bo zawsze bardzo mozolnie mi to idzie i zabezpieczenia. Ten post edytował emp 22.02.2011, 21:02:18 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 23.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak się kończy kozaczenie i bezczelne, aroganckie podejście . Tabelki to kwintesencja zła i każdy to wie, a jak nie wie i nie pozwala się rozsądnymi argumentami przekonać to kończy tak jak emp zwolniony, wyrzucony z pracy ze złym peerem i ogólnie płaczem.
Jak ten człowiek w ogóle cokolwiek zrobił z takim podejściem i stylem to nie wiem, aż dziw że to wszystko chodzi i nie wybucha (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nie pozwolił bym mu napisać programu typu hello world, a co dopiero strony dla instytucji finansowej przecież trzeba być choć trochę poważnym żeby wykonywać takie zlecenia. Ten post edytował grand_papa_rapa 23.04.2011, 14:54:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 11:06 |