![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na poczatek kilka linków:
Temat: PHP Potrzebna pomoc z malym skryptem Temat: Ksiega gosci POMOC (nie będę dawać więcej, bo i tak wszyscy wiedzą, o co chodzi) Już po prostu mam dość. Rozumiem, że jest to forum przedszkole, kazdy kiedyś zaczynał etc., ale co się ostatnio tam dzieje, to już naprawdę. Mam po prostu dość - większość tematow to problem, gdyż ktoś popełnił literówkę i mu coś nie działa/zbyt dobrze działa. Trzeba coś z tym zrobić, nie może być tak, że z każdą byle *** lecieć na forum. Osobną sprawę stanowia ci, co przychodzą tylko po gotowca, ale próbują ten fakt ukryć, np. "wytłumaczcie mi, jak to zrobić". Przez takie coś, zwykle taka osoba nic się z tego nie nauczy, liczy tylko, że kogoś wykorzysta. Często też komuś nie chce sie do manuala zajrzeć, by zobaczyć, jak funkcja działa. Może dałoby sie coś z tym zrobić, oprócz zamykania tematów przez modów? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Jeśli admini zastanawiają się nad takimi rzeczami to już niedługo nie będzie tu czego szukać 1) Docelowo przedszkole było stworzone na tematy "śmieci". Tam miały lądować tematy początkujących użytkowników, tematy bez żadnej że tak powiem wartości. Jak ktoś chciał znaleźć jakąś informację to na pewno nie w przedszkolu. Dzięki przedszkolu dział PHP miał pozostać "czysty" jedynie z normalnymi problemami. Jak komuś przeszkadza poziom przedszkola to miał tam poprostu nie zaglądać i odpowiadać jedynie na tematy z innych działów 2) Niestety przedszkole przerosło nasze najśmielsze oczekiwania poziomomem głupoty/lenistwa/bezczelności coraz to większej żeszy piszących tam użytkowników. I teraz trzeba się zastanowić (może zrobić referendum wsród użytkowników) co z tym fantem zrobić. Czy zostawiać to tak jak jest czy może jednak rozpocząć czystkę. Ja sam mam mieszane uczucia. Nie mniej jednak coraz to większa bezmyślność skłania mnie ku poważnym czystkom. No ale z drugiej strony czy to naprawdę wina tych biednych dzieci, że są tak bezmyślne i tępe? Może ogólnie nasze społeczeństwo durnieje i my musimy się dostosować? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ps: moje słowa nie są kierowane ku wszystkim piszącym na przedszkolu. Zdarzają się też normalni przedszkolacy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 10:41 |