![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z multicellem przy generowaniu pdf-a. W dokumentacji jest napisane ,że przełamanie linii może nastąpić po napotkaniu końca komórki lub poprzez zastosowanie znaku \n. No i normalnie nie wiem jak ten znak zastosować. Mam tak:
Ten post edytował narki1 6.05.2009, 19:22:43 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@ ToAr
Niestety ten kod nie wyświetla zadań jedno pod drugim, tylko dziwnym trafem jakoś na zmianę. Jedno z drugim. Może napisze dokładnie co mi trzeba. Mam 10 zmiennych tj: $zadanie1,$zadanie2,$zadanie3 ... $zadanie10. Zmienne mogą mieć różne rozmiary, od jednego zdania do wielu. Nie zawsze wszystkie występują. Chciałbym stworzyć PDF aby zadania od 1 do 10 wypisywał jedno pod drugim w zależności od tego czy występują czy nie. Oczywiście w przypadku gdy mają dużo treści aby skrypt tworzył nową stronę.
Warunkiem jest to aby zadania nie zachodziły na siebie i żeby automatycznie dodawało stronę gdy któreś z zadań wyleci za obszar strony. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 01:29 |