![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 1 Dołączył: 1.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak wykryć , że ktoś kliknął wstecz w przeglądarce ?
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 1 Dołączył: 1.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem i wy chyba tez nie wiecie. Przejrzałem wszystkie fora i nic nie działa. Jak klikam wstecz to Opera pokazuje mi historię z cache.
Wiem , że na pewno można to zrobić bo w IPKO gdy klikam wstecz kieruje mnie do strony logowania. Ja też chcę tak zrobić. Jak ktoś kliknie wstecz to chcę mu dać przekierowanie. Ale nie mogę bo nie jestem w stanie tego wykryć. Skoro nawet Opera działanie js pobierana z cache to jak to mam wykryć ? Zrobiłem sobie : <!-- losuje sobie liczbę w js żeby stwierdzić czy gdy kliknięte wstecz to liczba wylosuje się znowu czy też zostanie pobrana z pamięci cache opery-->
Oczywiście wartość rand pobiera się z cache w operze. Daję header jak kotoś radził: Nic nie działa . Wszystko jest pobierane z dysku. Nie wiem . Może jakoś przy unload zdarzenie dać ? Albo jakoś adres w historii podmienić do , którego się wraca gdy kliknę wstecz. HELP Rde czy na forum nikt z was tego nie robił ? Ten post edytował fiasko 21.04.2011, 23:44:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 02:29 |