![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich. Jestem Świeżak w tych sprawach. (Do tej pory zajmowałem się HTML, CSS, FLASH).
Z nudów chciałem zrobić prostą księgę gości. Niestety bez wiedzy, wskazówek czy opisu nic mi nie wychodzi. Jak by ktoś mógł najlepiej jak krowie na rowie na chłopski rozum pomóc to będę bardzo wdzięczny. http://ciechanowskidariusz.cba.pl/turystyka/turystyka.html Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 11 Dołączył: 25.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
aby nie bylo, ze daje gotowce,
[1]skrypt sprawdza czy jets poprzez GET czy jest na stronie news, a u Ciebie ma byc ksiega gosci, [2]nastepnie wyciagasz z bazy wszytskie wpisy posegregowane wedlog daty, i z zaznaczona opcja visible (polecam takowa stworzyc)[9..] wypisujesz rekordy[12..] masz formularz do usuwania, co prawda nie dziela, ale Tobie ejst zbedny wywal go [14..]usuwanie, tez wywal[18..]dodawanie nowego wpisu, wywal logowanie, jest Ci zbedne i dodaj pole nick, mozesz zmienic pole visible=1 na visible=0, jezeli chcesz moderowac wpisy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 07:44 |