![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2008 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w temacie. Co myślicie?
mnerc.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Ode mnie lista. Zupełnie pomijam spektrum Twoich umiejętności wymienionych na stronie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
[-] Webusability w tym projekcie niemal nie istnieje (nawigacja, czytelność, układ, itd.). [-] Kolorystyka. Brakuje mi koloru przełamującego odcienie szarości. [-] Ogólna koncepcja graficzna. [-] Formatowanie treści (tekstów i grafiki). [+] Widziałam gorsze strony. [+] Doceniam chęci działania (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . A trochę szerzej: na stronie brakuje również "uwierzytelnienia" w postaci porządnych danych kontaktowych. Tak, wiem że są w CV, ale brakuje ich w treści strony. Złamałeś chyba większość podstawowych zasad użytecznych stron www. Naprawdę chcesz zmuszać potencjalnego klienta szukania powrotu na stronę główną (zwyczajowo logo jest odnośnikiem), domyślania się co kryje się pod linkami ("o mnie" jest stroną główną, "galeria" to portfolio, brakuje kontaktu - dane są w CV)? Jak nie znajdzie tego szybko u Ciebie, pójdzie do konkurencji...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Na Twoim miejscu przemyślałabym wszystko raz jeszcze. Powodzenia w dalszej pracy! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 05:16 |