![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 25.02.2010 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam mały problem z symfony (orm - doctrine). Chciałem przenieść skrypt z localhosta na serwer, aby pokazać klientowi postępy. Wrzuciłem wszystko, zmieniłem dane do bazy, wrzuciłem zrzut bazy przez PMA i ... nie działa. Kod Notice: Undefined index: in /home/crowntuf/public_html/tz/lib/vendor/symfony/lib/plugins/sfDoctrinePlugin/lib/vendor/doctrine/Doctrine/Hydrator/Graph.php on line 302 Notice: Undefined index: in /home/crowntuf/public_html/tz/lib/vendor/symfony/lib/plugins/sfDoctrinePlugin/lib/vendor/doctrine/Doctrine/Hydrator/Graph.php on line 303 Fatal error: Call to a member function getFieldName() on a non-object in /home/crowntuf/public_html/tz/lib/vendor/symfony/lib/plugins/sfDoctrinePlugin/lib/vendor/doctrine/Doctrine/Hydrator/Graph.php on line 304 Taki jest błąd przy pierwszym pobraniu i wyświetleniu danych z bazy (w moim przypadku menu). Dalej strona się nie renderuje. Nie mogę zrobić testów, bo jest to wirtualny serwer. Łączyłem się z bazą danych w oddzielnym skrypcie php, wszystko działa w porządku. Normalnie pobiera tabele, wyświetla itd. Z czym może być problem? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 16 Dołączył: 24.07.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Rozumiem że swoją maszynę developerską masz na Windowsie, a prod stoi na linuxie? Taski powinny być uruchomione tam gdzie wystąpił problem czyli na serwerze liniuxowym. Jako iż to wirtualny, współdzielony hosting możesz mieć problem. Możesz spróbować usunąć wszystkie wygenerowane klasy z lib/model/base/* , i skopiować te pliki z deva ale nie jestem pewien czy coś Ci to pomoże. Spróbuj też usunąć wszystko z katalogu cache/* Tak na marginesie najlepiej zautomatyzować proces deploymentu np. używając tego https://github.com/everzet/capifony Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 12:50 |