![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odwiedź moją stronę
Ostatnia prze zemnie wykonana stronka, ogólnie nie wykonuje stronek prawie w ogóle. Strona jest oparta o mój własny cms. Do oceny szablon ( cała grafika wykonana przez mnie w gimpie ) nad którym trochę siedziałem bo zawsze bardzo mozolnie mi to idzie i zabezpieczenia. Ten post edytował emp 22.02.2011, 21:02:18 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
@Moli: idioci się rodzą ale to nie upoważnia Ciebie w żaden sposób do obrażania kogokolwiek.
@SHiP: odrobinę pokory wobec życia jak i wobec umiejętności innych. Besztać kogoś za głupotę to jedno ale wywyższać siebie uznając że czyjaś praca to pikuś to zupełnie co innego. Czy autor tego tematu dodał go w celu zagięcia Twojej skromnej osoby? Jakoś tego nie widzę. Zatem oceniaj - bo do tego jest ten dział. Widziałem dużo gorsze strony jak i dużo lepsze. Zaś w Twojej ocenie nie widać obiektywizmu tylko prędzej osobiste uprzedzenia. Stronki oceniać nie będę oceniłem zaś obiektywnie zachowanie powyższych Panów. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 21:02 |