![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odwiedź moją stronę
Ostatnia prze zemnie wykonana stronka, ogólnie nie wykonuje stronek prawie w ogóle. Strona jest oparta o mój własny cms. Do oceny szablon ( cała grafika wykonana przez mnie w gimpie ) nad którym trochę siedziałem bo zawsze bardzo mozolnie mi to idzie i zabezpieczenia. Ten post edytował emp 22.02.2011, 21:02:18 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moli podrzucił mi link na gadu. Wszedłem, poczytałem i muszę odpowiedzieć (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Strona badziewna jak 1500. 1. Design słaby 2. Typografia mi się nie podoba 3. Funkcjonalność mała - artykuły, mapa strony, newsletter i jakies inne mniejsze moduły? I do tego do newslettera dodałem e-mail dupa123' i zadziałało. Poza tym nie powinno się informować czy e-mail jest w bazie czy nie. 4. Nie usuwasz backslashy gdy zwracasz informacje użytkownikowi. Jak wpiszę w formularzu "cos\" to mi się wyświetla w alercie "cos\\" 5. Semantyka na ujemnym poziomie. 6. Jak mamy oceniać co innego skoro nie udostępniłeś kodu aplikacji? http://pokazywarka.pl/dkqqdx-2/ a co tu nadzwyczajnego? Wystarczy, że ktoś przysiądzie i wklepie trochę kodu JS albo użyje gotowca i go ładnie ostyluje (chociażby ExtJS). My w pracy pracujemy na czymś bardzo podobnym i obsługa lub rozwój tego typu bibliotek nie jest wcale ciężka. Pokaż coś co mnie zagnie. Nie wiem: biliotekę JS to odczytu kamerki użytkownika, własny algorytm wyszukujący strony(lepszy od Google oczywiście), jakiś silnik fizyczny lub cokolwiek innego bardziej skomplikowanego niż proste dodawanie, edycja i usuwanie danych w bazie. PS: Ojojoj, chyba jestem lamusem bo prowadzę swój blog. I w dodatku na WordPressie! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 10:42 |