![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuję osoby znającej bdb html lub js .
Chodzi o to ,że mam przycisk i chcę aby po jego naciśnięciu otwierała się jakaś strona w paru ramkach . na razie otwiera się w jednej . Wystarczy zmienić jedną linijkę kodu . można to zrobić poprzez html ,lub php . Zapłatą jest tradycyjny piątak. Kontakt : GG : 2406934 , bądź PW . Zapraszam. JEST TO PILNE ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeden z użytkowników poradził mi to : Lecz jest jakiś błąd bo nie działa . Kod <script type="text/javascript">
function openframes() { for (var licz=1; licz<5; licz++) document.getElementById('InlineFrame'+licz).src='xxx; } </script> <iframe name="InlineFrame1" id="InlineFrame6" style="position:absolute;left:4px;top:4px;width:403px;height:259px;z-index:0;border:1px #C0C0C0 solid;" src="xxxl" frameborder="0">Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames.</iframe> <form> <input type="submit" onClick="openframes()" style="position:absolute;left:96px;top:315px;width:185px;height:37px;font-family:Arial;font-size:13px;z-index:1"> </form> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 04:56 |