![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 18 Dołączył: 4.09.2010 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
pytanie do praktyków: chciałbym wdrożyć płatności online (przelewy, karty kredytowe). Jakbyście mieli polecić, biorąc pod uwagę szybkość/łatwość wdrożenia i późniejszą bezproblemowość usług (jakość, szybkość i solidność supportu) - to co by to było? Aplikacja, która będzie integrowana z płatnościami, jest oparta o Zend framework. z góry dzięki za sugestie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
Pierwsze co musisz zrobic to wybrać firmę. Na Polskę polecam platnosci.pl (nie, nikt mi za to nie płaci). Po założeniu konta musisz podpisac z nimi umowę etc. Do dyspozycji dostajesz dokumentację, z której wyczytasz jak skonfigurować odpowiednie kanały płatności, przyjmować automatyczne potwierdzenia płatności etc. Do dyspozycji masz też kanał testowy płatności, którym możesz sprawdzić sposób działania całego systemu. Powodzenia! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 18 Dołączył: 4.09.2010 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierwsze co musisz zrobic to wybrać firmę. Na Polskę polecam platnosci.pl (nie, nikt mi za to nie płaci). Po założeniu konta musisz podpisac z nimi umowę etc (...) dzięki za odpowiedź. może uściślę - kiedyś dawno temu, jak nie było konkurencji, wdrażałem ecard. Znam więc temat, nie znam natomiast bieżącego rynku. A mówiąc krótko - chcę się jak najmniej namęczyć(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) W zasadzie interesuje mnie tylko Polska, jako dopełnienie usług chcę dać Paypal. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 22:07 |