Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Płatności online, integracja
uupah5

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Hej,
pytanie do praktyków: chciałbym wdrożyć płatności online (przelewy, karty kredytowe).
Jakbyście mieli polecić, biorąc pod uwagę szybkość/łatwość wdrożenia i późniejszą bezproblemowość usług (jakość, szybkość i solidność supportu) - to co by to było?
Aplikacja, która będzie integrowana z płatnościami, jest oparta o Zend framework.
z góry dzięki za sugestie.
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
ActivePlayer

Grupa: Przyjaciele php.pl

-----

Hej,

Pierwsze co musisz zrobic to wybrać firmę. Na Polskę polecam platnosci.pl (nie, nikt mi za to nie płaci).
Po założeniu konta musisz podpisac z nimi umowę etc.
Do dyspozycji dostajesz dokumentację, z której wyczytasz jak skonfigurować odpowiednie kanały płatności, przyjmować automatyczne potwierdzenia płatności etc. Do dyspozycji masz też kanał testowy płatności, którym możesz sprawdzić sposób działania całego systemu.

Powodzenia!
+Quote Post
uupah5

Grupa: Zarejestrowani

-----

Cytat(ActivePlayer @ 12.04.2011, 10:18:58 ) *
Pierwsze co musisz zrobic to wybrać firmę. Na Polskę polecam platnosci.pl (nie, nikt mi za to nie płaci).
Po założeniu konta musisz podpisac z nimi umowę etc (...)

dzięki za odpowiedź. może uściślę - kiedyś dawno temu, jak nie było konkurencji, wdrażałem ecard. Znam więc temat, nie znam natomiast bieżącego rynku. A mówiąc krótko - chcę się jak najmniej namęczyć(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
W zasadzie interesuje mnie tylko Polska, jako dopełnienie usług chcę dać Paypal.
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 5.10.2025 - 22:07