Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [MySQL][PHP] Hasło.
GoldeNx3

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam. Mam hasło zahaszowane w md5, jak mogę wygenerować unikalny link, wysłać go na emaila i gdy gracz wejdzie na link z emaila to może wpisać nowe hasło i zostanie ono zastąpione starym? Chodzi o przypomnienie hasła, ale jak wiadomo, zahaszowanego się nie da wyświetlić.
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
modern-web

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Nie nie... wybranie usługi odbywa się na poziomie Twojej strony. Tam użytkownik wybiera za jaką kwotę chce doładować konto. Wybiera np. 10 zł i w tym momencie otwiera się strona która zawiera informacje o treści SMS-a i numerze, a także polu do wpisania kodu (8-znakowego o ile dobrze pamiętam jak to było z DotPay), które odwołuje się do skryptu sprawdzającego ważność kodu dla wartości 10zł (skrypt udostępnia DotPay)... itd...
Wybór kwoty doładowania odbywa się na poziomie Twojej strony i w zależności od tego co wybierze u Ciebie załaduje się odpowiedni skrypt od DotPay.
Niby nic w tym trudnego ale pamiętam jak to ze mną było rok temu więc doskonale Ciebie rozumiem. Też potrzebowałem trochę czasu żeby to ogarnąć (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 6.10.2025 - 14:38