![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 42 Dołączył: 27.07.2010 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, napisałem sobie skrypt prywatnych wiadomości (na razie tylko wysyłanie) i mam taki problem: tak wyświetlają mi sie wiadomości :
![]() ![]() wiadomosci.php?view=id wiadomosci sr. za opisanie problemu w sposób ułomny ale nie wiem jak to nazwać i za bardzo opisać. -------------------- GG: 10972302 :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 42 Dołączył: 27.07.2010 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok, juz sie biore za tamto tylko jeszcze jedno jak mogę tutaj zrobić cos takiego: jak nie ma pw to wyświetla mi sie napis a jak jest to sie nie wyświetla. PS: zle kod skopiowałem Kod $odbiorca = $uzytkownik['login']; $wynik = mysql_query("SELECT * FROM wiadomoscipw WHERE odbiorca = '$odbiorca'") or die('Błąd zapytania'); if(mysql_num_rows($wynik) > 0) { /* jeżeli wynik jest pozytywny, to wyświetlamy dane */ echo '<table width="100%"> <tr> <td background="img/table.png"><b>Temat</b></td> <td background="img/table.png"><b>Rozmówca</b></td> <td background="img/table.png"><b>Ostatni wpis</b></td> </tr>'; while($r = mysql_fetch_object($wynik)) { echo "<tr>"; echo "<td><a href=\"czytaj.php?id={$r->id}\">{$r->tytul}</a> </td>"; echo "<td>".$r->nadawca."</td>"; echo "<td>".$r->data_nadania."</td>"; echo "</tr>"; echo "</table>"; } } -------------------- GG: 10972302 :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 20:57 |