![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 695 Pomógł: 65 Dołączył: 27.07.2009 Skąd: Y Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam , napisałem skrypt który wyświetla dane usera oraz oblicza czy wartość jest wyższa od poprzedniej , jeśli tak strzałka w górę jeśli nie w dół . nie wiem czemu ale skrypt źle działa i niestety nie znam przyczyny tego..
skrypt wygląda następująco:
poniżej zamieszczam link do screena na którym widać błędne działanie skryptu (ze strzałkami) http://knights.evuzo.com/capture_04112011_190918.jpg |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 695 Pomógł: 65 Dołączył: 27.07.2009 Skąd: Y Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak próbowałem , teraz wróciłem do starego skryptu czyli bez odwrócenia tablicy z $p+1 w częsci odejmującej i tego się nie da bo nie znam +1 wartości.
może łatwiej było by gdybyś sam zaproponował jak to zrobić bo może po prostu źle myślę i stąd te problemy :[.... hmm $obliczenie = number_format($tablica_odwrocona[$v]-$tablica_odwrocona[$v+1],0,0,''); czyli to do czego próbowałeś mnie przekonać działa , przyczyną czemu mi to nie działało bo zmieniłem tylko na $v+1 przy wyświetlaniu a nie we wzorze , jeśli się upernie że działa na 100% sypne plusika i już teraz dziękuje za pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 18:36 |