![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam kilka pytań:
1. Jak mogę założyć serwer WWW na którym będzie moja strona? Nie za bardzo interesuje mnie programy, można to jakoś zrobić bez tych wszystkich programów? 2. Czy JA mogę sam zrobić domene na przykład: .pl, .com etc.? Wiem, że trzeba mieć do tego jakąś tam licencje czy coś.. 3. Macie może jakieś fajne stronki o serwerach? Jak zrobić hosting itp.? Linux, zabezpieczenia i te sprawy? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 471 Pomógł: 89 Dołączył: 29.07.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moim zdaniem rozwiazanie jest bardzo proste
1. ustawiasz stolik i ekspres do kawy 2. kupujesz megafon 3. za pomoca megafonu rozglaszasz swoje polozenie i dodajesz, ze serwujesz kawe 4. gratuluje, jestes serwerem kawy. Oprogramowania brak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 5. jako dodatkowa usluge, mozesz dodawac wydruki stron www, wtedy bedziesz dodatkowo serwerem www (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cytat Ludzie. Zainteresuj się pakietami XAMPP(WAMP lub LAMP), doinstaluj trochę rzeczy ityle. ale kolega chcial bez oprogramowania. LAMP jakby na to nie patrzec zdecydowanie jest oprogramowaniem Ten post edytował yevaud 10.04.2011, 14:24:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 04:38 |