![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 4.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moja sytuacja nie wygląda zbyt ciekawie, 22 lata, studia na kierunku Automatyki i Robotyki zakończone przed czasem. Zapisałem się od razu do policealnej szkoły informatyki, taki odruch by "gdzieś być"/"coś robić", patrze na tą szkolę raczej z przymrużeniem oka. Szukam jakieś pracy dorywczej co by mieć jakiś dochód. Tyle by to było na wstępie.
Na studiach poznałem podstawy PHP (jako rozszerzenie na razie dla HTML'a i CSS'a) i mi się spodobało. Od jakiegoś czasu staram się na własna rękę poszerzać wiedzę w zakresie PHP, na razie powiedzmy że umiem w "teorii" tabele, warunkowanie, pętle, funkcje i jako tako formularze+pierwsze łączenie z bazą MySQL. Jak pisałem na początku to głównie teoria i zamierzam pójść do przodu i zrobić coś w praktyce. Tylko że pomyślałem czy mogę związać moją przyszłość z tym programowaniem, znaczy, zostać programistą PHP. Co o tym sądzicie? Czy to nie jest przypadkiem gadanie jakiegoś przygłupa który nie radzi sobie w życiu itd. itp.? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Ludzie przestańcie dawać bezsensowne opinie z serii "Ja wolę Ruby bo jest fajny, bo ma to, bo ma tamto". "Wolę pythona bo lubię węże", "Lubię jave bo jest pro". Przecież co taka początkująca osoba, która chce wybrać kolejne język programowania może wiedzieć na temat opcji jakie daje konkretny język? Przestańcie, bo to nic nie daje a robicie niepotrzebny śmietnik.
Autor dostał już wystarczającą odpowiedź na temat "przeznaczeń" poszczególnych technologii a reszte sobie doczyta w necia (mam nadzieję, że umie szukać). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 18:38 |