![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 1 Dołączył: 6.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam wszystkich!
mam strone gdzie mozna dodawac artykuly (index.php) i strone moderacji (edycja, usuwanie - admin.php). do komunikacji z baza mam plik baza.php i tam sa funkcje add, edit, delete. wejscie do admina jest oczywiscie zabezpieczone prawami dostepu zrobionymi na sesjach i teraz mam pytanie. czy takie zabezpieczenie wystarczy? plik baza.php tez powinienem zabezpieczyc sesja? tylko czy sesja wystarczy? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 314 Pomógł: 44 Dołączył: 12.11.2010 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakich chcesz dowodów? Tak właśnie takie dowody chce , gdzie one są?Suchy link starczy.Że sesje php są mniej bezpieczne? Że sesje php działają wolniej? Że sesje php zajmują więcej miejsca na hdd? Że sesje php dają mniejszą możliwość kontroli? Cytat - Bezpieczństwo --> Tego nieudowodniłeś - Szybość --> Tego też - Miejsce na HDD --> Ciekawe jak? Dane nadal takie same przechowujesz , będąc dokładnym przechowujesz dane + handler (KB ale co mi tam) = więcej zużytego miejsca - Kontrola / Elastyczność --> Tu akurat racja , tylko co byś chciał od sesji? Żeby obiad gotowała za Ciebie? - i wiele innych --> Czyli? fifi209 Wyprzedziłeś mnie o kilka sec :/ Ten post edytował nekomata 7.04.2011, 23:03:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 22:42 |