![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ostatnio się zastanawiam nad projektowaniem stron internetowych dla firm nawet się znalazło zlecenie na stronę za 800 zł po przejrzeniu cennika niektórych firm , freelancerów to ceny wahały się nawet w granicach 200 zł i nie mówię tylko o dzieciakach którzy projektują strony nie mówię że to są osoby które jeśli chodzi o estetykę grafiki odbiegają od normy ale normalne firmy które projektują strony w graniacach 200-400 zł i tu mam pytanie głównie do tych co się cenią i projektują strony jakie u was są stawki tak jak jak przeglądałem bierzecie za stronkę 200-400 zł ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Są ludzie i ludziska, tak samo jeśli chodzi o programistów jak i klientów...
Większość klientów nie zdaje sobie sprawy, że wycena, obsługa, kontakt email etc to także wlicza się do naszej zapłaty bo przecież także na to poświęcamy swój czas. Ktoś tam wyżej napisał o niespodobaniu się przez klienta laya, ja osobiście w jakikolwiek sposób się grafiką nie zajmuję aczkolwiek w większości przypadków jest tak źe klient płaci za 3 propozycje laya następne są płatne, bo można w nieskończoność wybrzydzać i to jest jak najbardziej okej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 18:36 |