![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdzie znajdę tego tokena co jest na tej stronie ?
http://simulator.bygray.net/ Są jakieś lepsze ? Choć wolałbym ten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja utworzyłem w Silverlighcie aplikacje webową,7 cyfr i 7 checkboxów ,na każdy checkbox jest losowana inna liczba, w skali od 0 do 6 i napis do tego(także losowy)zaznacz liczbę np.6 ,jeśli użytkownik poda nieprawidłowo to ma 3 szanse i wywala go ze strony(jakbym był bardziej złośliwy to przekierowałbym takiego,na jakąś zawirusowaną stronę),sesja zapamiętuje takiego więc drugi raz ,nie wejdzie,chyba ,że wyłączy przeglądarkę,albo wyczyści cookies.Mało tego,jedno pole losowo jest ukryte,jeśli zostanie zaznaczone wywala od razu(bo znaczy ,że to robot).Nie wiem,jak się sprawdzi to w praktyce,ale jeśli nie to dodatkowo można wprowadzić inputa -napisz liczbę ,którą zaznaczyłeś.
Dlaczego Silverligt??Asynchroniczny,sposób przesyłania danych pozwalający na nieregularne wysyłanie danych ,tworzenie aplikacji webowych(UI),coś , ala Ajax tylko lepsze.Nie wiem ,dlaczego tutaj mało się piszę o tej technologii,przecież także i z php można ją łatwo zintegrować. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 10:52 |