![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 26.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Chciałbym wiedzieć, czy jest możliwość aby do poniższego kodu opierającego się na zasadzie pokaż/ukryj byłaby jakaś możliwość doczepienia ciasteczek, które umożliwią po odświeżeniu czy nawet wyłączeniu strony zapamiętanie ostatniego wyboru podczas ponownego korzystania z niej.
Zapytam też czy jest jakaś możliwość uzyskania tego efektu bez korzystania z ciasteczek? Jest to dla mnie bardzo skomplikowane, a poza tym nie wszystkie przeglądarki obsługują cookies. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Ten post edytował piernik123 2.04.2011, 11:17:35 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 26.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już mniejsza o kod, bo samemu i tak nic lepszego nie uda mi się napisać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jak radziłeś w ciastku zapisuję nazwę klasy: setCookie('test2','p1/p2',element) - nie wiem tylko jak teraz je odczytać. Chodzi o te ostatnie linijki w JS:
Sam kod wygląda na razie tak:
Proszę o jeszcze chwilę cierpliwości do mnie, bo czuję że jestem na prawdę blisko, ale bez Waszej pomocy nie uda mi się tego skończyć (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 10:23 |