![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki problem (uważam, że drobny no ale cóż nie mogę znaleźć rozwiązania). Otóż stworzyłem plik prztworzzamowienie.php . Wygląda on tak:
Kiedy uruchamiam ten plik w przeglądarce firefox, wyskakuje mi wykrzaczenie we fragmencie użytego kodu php: Części samochodowe Janka Wyniki zamówienia Zamówienie przyjęte "); ?> Dlaczego? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam trzy subtelne pytania, Czy jestes pewien że plik który otwierasz to plik .php ? Czy na innych przeglądarkach działa? Na czym odtwarzasz plik, zdalny/lokalny serwer? i czy jesteś pewien że ma on obsługę php? Jestem pewien, że to plik php. Na innych przeglądarkach np. internet explorer to pokazuje mi się skrzkowany kod html. Zainstalowałem sobie lokalny serwer: Apache 2.2 do tego mysql oraz php+perl Też myślę, że problem leży w konfiguracji serwera. Brak średnika. Tak ciężko dostrzec ? Średnik też nic nie zmienił - czyste tło i brak napisu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 05:49 |