![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
To jest strona http://negatywhd.pl/ . Założenia to: grafika, film i wszystko powiązane cyfrowo, obecnie najwięcej wejść mamy z wyszukiwarki google. Strona działa na wp (co widać) edytowanym theme magpress i 19 (aktywnych) wtyczkach, z których każda jest używana. Od nie dawna podpięte forum na bbpress, które o dziwo działa dobrze (hehe, ale w sumie nikogo tam nie ma, wiec ciężko powiedzieć co będzie dalej). Grafika strony: zastanawiam się nad jaśniejszym tłem i zapełnieniem miejsca po prawej strony od loga, oraz wywaleniem reklamy z tamtego miejsca. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś ocenił jak strona się ładuje. Ponieważ mam z tym nie lada problem (IMG:style_emoticons/default/wstydnis.gif) . Daję stronę do oceny ponieważ nigdzie nie znajdę lepszych pro jak wy (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) proszę o subiektywną ocenę, każdy sobie może powiedzieć co chce, nie obrażę się (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował rwtryb 27.03.2011, 21:24:28 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki wszystkim za poświęcenie czasu, posiedzę podumam, zobaczę co dalej z tego będzie (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Popytam, poczytam, dokładniej o Webusability pozmieniam czcionki (zna ktoś jakąś fajną?), zmienię okienka, co by tyle tego nie było i przemyśle jeszcze raz to wszystko (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Co do ładowania strony, powywalam trochę miniaturek, wyzbędę się grafiki z głównej strony może coś zmieni, a jak nie, to po pierwszych kolokwiach z tego semestru samemu postaram się pokombinować coś z motywem . No i oczywiście wywalę dodatki! (ale powoli). Cytat W takim razie co tu oceniać? Strona stoi na WordPressie, a Ty jedynie zmodyfikowałeś już dostępny Theme. Mamy oceniać przeróbki? A wyszczególnisz je osobom wszystkim bo nie każdy ma ochotę ściągać i porównywać theme oryginalny z Twoim Doczytaj zasady działu wpierw. Tego ogólnie nie łapie, ale więcej nic nie napiszę w tym dziale prędko, więc to nie będzie chyba problem. Nie każę nikomu porównywać motywów, ja nawet nie każę nikomu patrzeć na to, nawet zaznaczyłem, że się strona długo ładuje, żeby nikt nie musiał czekać jak nie ma ochoty. Niech pan moderator zrozumienie, że nie każdy zna PhP tak jak on. Ja nie wstydzę się tego, że umiem niewiele. Dla mnie edycja czegokolwiek to skomplikowany proces. I nie chwalę się edycją, ani nie pytam o kod, tylko ogólnie o stronę wizualną. Dostałem bardzo fajne odpowiedzi od forumowiczów. Wiem teraz, że następna książka, którą wezmę do ręki musi być tematycznie powiązana z Webusability. Forumowiczom jeszcze raz dziękuje, że są w stanie oceniać nie tylko kod, i znajdują czas, żeby pomóc takiemu "świeżemu" w temacie jak ja. Pozdrawiam Ten post edytował rwtryb 28.03.2011, 15:35:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 10:19 |