![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 6 Dołączył: 21.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie forumowicze!
Chciałbym wam przedstawić moją prostą i zarazem nieskomplikowaną klasą Graphix którą napisałem z nudów (jak i w celach edukacyjnych). a postanowiłem wystawić na łamach forum bo uznałem że komuś może się przydać. Ponadto czyni kod (wg. mnie) czytelniejszym i ładniejszym pomijając to że część funkcji to wrappery (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Oto taki przykładowy kod:
Download: Repozytorium na GitHub'ie Dokumentacja: Dokumentacja To chyba wszystko. A co do kodu to dla niektórych kod może być gorszy od podstawowego (GD) ale to zależy wyłącznie od własnych upodobań. Proszę o komentarze i wasze opinie. Ten post edytował Szadow 26.03.2011, 12:35:44 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie można na githuba wrzucić dokumentacji? Jeśli zamierzasz rozwijać ten projekt do jakiś poważniejszych rozmiarów rozważ zastosowanie wiki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Powodzenia w dalszych pracach, pewnie kiedyś skorzystam ze stabilnej wersji Twojego softu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 04:08 |