![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może ktoś wie jak W PROSTY SPOSÓB wykonać JEDNOCZESNE wysłanie danych z formularza i przekierowanie na inną stronę www. Próbowałam w: echo '<FORM method="POST">'; zrobić: echo '<FORM action="innaStroma.htm" method="POST">'; ale wtedy tylko otwiera nową stonę lecz nie wysyła danych do bazy danych....
Proszę o prostą odpowiedź Alina |
|
|
![]() |
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Cały czas mam problem:
Samo po wklejeniu ( w miejscu bezpośrednio po wykonaniu wysylki do MySQL) jest jakby nieaktywne (zresztą wszędzie gdziekolwiek bym nie wkleiła jest to nieaktywne) i generuje komunikat o błędzie. Wklejone w jakikolwiek inny sposób np.:
również generuje informację o błędzie (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ? (przykład z VertrigoServ): ================= Przekierowanie:
owszem jest fajne ale żyje swoim życiem (przekierowuje natychmiast albo po 1 sek....) a ja potrzebuję przekierowania na KonkretnaInnaStrona.php natychmiast (ale) po wysłaniu formularza. Podpoooowiedzi!!! (jak najprostrzej...) Alina |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 17:58 |