Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Baza dostępu?
Parg
post 13.03.2011, 11:16:12
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam
Mam pewien problem ponieważ przeszukałem już troche ale nic nie znalazlem i chciałem sie was zapytac o co w tym chodzi. Dostałem taki projekt ale nie czaje co to wogóle jest ani nikt z moich znajomych tez nie, wiec pisze z prosba o wytłumacenie co to jest ta baza dostepu

Projekt bazy dostępu - dla wybranego (uzgodnionego z prowadzącym) przedsiębiorstwa/instytucji zaprojektować bazę dostępu do zasobów opartą na uprawnieniach. Projekt można zrealizować dla systemu Windows (Active Directory) lub Novell Netware.

Ten post edytował Parg 13.03.2011, 11:16:57
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Parg
post 18.03.2011, 07:22:13
Post #2

-----

moze i dla was jest to banalne ja dostalem taki projekt na zaliczenie i nic z tym zrobic nie moge a ze bazy danych nie sa moja mocna strona to mam pech i probuje to jakosc ugrysc to napisalem z pytaniem gdzie mozna jakies info(ksiazka,stronka ) o tym znalesc itp. a nie chce gotowego projektu

Cojak
"Przykro mi stary, jak nie wiesz jak to zrobić, tzn że jesteś nieodpowiednią osobą na to stanowisko które piastujesz. Może lepiej wziąć się za łopatę i kopać rowy?"

No nie wiem jak to zrobic ale zaloze sie ze w tym co ja jestem dobry to tez bys nie nie odnalazl wiec nie musisz sie zachowywac chamsko

to mogl by ktos cos podzucic jaka ksiazke lub jakies inne zroblo informacji?

Ten post edytował Parg 14.03.2011, 20:04:00
+Quote Post
vermis
post 18.03.2011, 10:42:03
Post #3

-----

Cytat(Parg @ 18.03.2011, 07:22:13 ) *
moze i dla was jest to banalne ja dostalem taki projekt na zaliczenie i nic z tym zrobic nie moge a ze bazy danych nie sa moja mocna strona to mam pech i probuje to jakosc ugrysc to napisalem z pytaniem gdzie mozna jakies info(ksiazka,stronka ) o tym znalesc itp. a nie chce gotowego projektu

Jak ja studiowałem, to były wykłady, ćwiczenia, laborki i tam można było znaleźć jakieś 'info', a nie na forum. Skoro zadanie dał Ci prowadzący to zapytaj jego co miał na myśli. Wygląda na to że nie chodziłeś na zajęcia, nie chciało Ci się nawet skserować wykładów, nie użyłeś googla, skoro pytasz o 'jakąś stronkę'.
Sorry, ale szkoda naszego czasu, żeby nadrabiać Twoje zaległości. Zadaj konkretne pytanie z czym masz problem to najpewniej otrzymasz odpowiedź. Po wiedzę ogólną/podstawową odsyłam do wykładów oraz google.

--------------------
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 14.08.2025 - 21:21