![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Zapraszam do obejrzenia mojej strony http://www.moja-matematyka.pl Stronę stworzyłem od podstaw wspierając sie tylko kilkoma skryptami znalezionymi w sieci. Cały czas jest rozbudowywana i aktualizowana. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 2 Dołączył: 20.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod "; } // sprawdzamy, czy zmienne przesĹane z formularza nie sÄ
puste elseif (!empty($_POST['tresc']) && !empty($_POST['imie']) && !empty($_POST['email'])) { // jeĹźeli powyĹźszy warunek jest speĹniony tworzona jest wiadomoĹÄ // zmienna $message zawiera treĹÄ wiadomoĹci $message = "TreĹÄ wiadomoĹci:\n$_POST[tresc]\nWysĹaĹ: $_POST[imie]\ne-mail: $_POST[email]"; // zmienna $header zawiera przede wszystkim adres zwrotny $header = "From: $_POST[imie] <$_POST[email]>"; // funkcja mail() za pomocÄ
ktĂłrej wiadomoĹÄ zostanie wysĹana @mail("pawex9@o2.pl","Wiadomosc ze strony WWW","$message","$header") or die('Nie udaĹo siÄ wysĹaÄ wiadomoĹci'); // wyĹwietlenie komunikatu w przypadku powodzenia echo " WiadomoĹÄ zostaĹa wysĹana poprawnie! "; } // lub w przypadku nie wypeĹnienia formularza do koĹca else echo "WypeĹnij wszystkie pola formularza!"; ?> Co o jest w podstronie kontakt? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 10:20 |