![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 23.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatnio zrealizowałem całkiem ciekawy projekt: e-force.pl i chciałbym poddać go waszej szczerej ocenie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wszystko jest zbudowane od zera – bez żadnych frameworków itp. Ale po mimo tego, raczej nie jest możliwe dokonanie jakiegokolwiek ataku.
Ogólnie rzecz biorąc, aplikacja ma służyć do motywowania samego siebie poprzez codzienne ocenianie postępu w szkoleniu swoich umiejętności. Więcej można przeczytać w opisie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Ale po mimo tego, raczej nie jest możliwe dokonanie jakiegokolwiek ataku. 1. Jako avatar wgrałem plik tekstowy. 2. Jako nazwę umiejętności wpisałem dużo liter "m" co rozwaliło cały lay. Na deser najlepsze: 3. Jestem zalogowany na konto testowe, ale bez problemu mogę podejrzeć i zmienić ((IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) ) wpisy innych: http://www.e-force.pl/ustawienia,edit,40.html Weź wywal to dolne obramowanie pól - generalnie zostaw pola formularzy w spokoju, nie cuduj przy nich. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 04:16 |