![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2003 Skąd: Z Nikąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć Wam Wszytkim !
Jestem nowy i dopiero co zaczynam robić w php i mam pytanq czy nieznacie moze jakiegos darmowego serwera ktory obluguje php I z ak mozna sciagnac program apache slyszalem ze jest dobry ale niewiem czy niejestes zbyt skomplikowany na nowicjuszy ( dla mnie ) prosze o szybkie odpowiedzi Dzieki z gory narx |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat Jakaś sieczka... Dobre rady:
1. Odpuść sobie slang z czaterii. 2. "Program" php jest do mielenia orzechów. Pisać możesz w czymkolwiek. Ale po drodze przeczytaj pierwszy rozdział Manuala. 3. "Program" php jest interpreterem - analizuje i wykonuje nieskompilowane skrypty napisane zgodnie ze składnią zapisana w specyfikacji. 3. slownik.onet.pl 4. Słownik ortograficzny. 5. Słownik gramatyczny. Jak dla mnie to nawet chodzić nie umiesz, tylko nieporadnie raczkujesz. To taka uwaga z głębi serca. Pozatym na wszystkie Twoje "pytania" odpowiedzi znajdziesz chociazby na tym forum. Opisane, przedyskutowane, wyjaśnione. Wystarczy poszukać. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 09:01 |