![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 8 Dołączył: 24.09.2003 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam skrypt:
który standardowo ładnie przenosi, jednak na jednym z serwerów skrypt zachowuje się dosyć dziwnie bo przenosi tylko jeśli wywalę "exit" za "headerem" lub wpisze tam cokolwiek np "echo 'a';". Zmienne są jak robie var_dump: string(44) "/sklep/admin.php?p=products-list&sOption=del" Więc nie wiem w czym jest problem... może spotkaliście się z podobnym przypadkiem lub coś robię źle? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 387 Pomógł: 66 Dołączył: 31.03.2005 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
AndyPSV >> Problem w tym że nie działa na jakimś serwerze jesli jest exit i pytanie dlaczego... oraz jak to rozwiązać bo exit jest wskazany. wizu >> flush( ) to nie to... moze jakas inna metoda Spróbuj dać zamiast exit; die; ja zawsze tak robię. A na bank jest to ustawienie servera... wiec może rozważ zmianę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) I właśnie dla tego miedzy innymi że trzeba się zastanawiać nad takimi pierdułkami (mam nadzieję że to nie wulgaryzm i proszę mnie nie banować (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) korzystam z zenda - tam $this->redirect(); zawsze działa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 07:12 |