![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Robię taki drobny skrypt ogłoszeń, dodałem kilka rzeczy i pojawił mi się problem z usuwaniem rekordów. Mianowicie każdy rekord w bazie ma inne id (u mnie: idnum) i dodatkowo w każdym rekordzie jest ustawione hasło. Gdy chcę usunąć konkretny rekord z np. id 50 i podaję poprawne hasło to usuwa zupełnie inny rekord niż ten wybrany z id 50 i z innym hasłem. Nie wiem gdzie tkwi problem. Proszę o podpowiedzi. Niżej kody 3 plików.
1. strona z numerem id który ma być skasowany i pytaniem o hasło:
2. Strona pyta czy napewno usunąć rekord
3. Wykonanie kasowania rekordu
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
A po co tam like przy usuwaniu? Po drugie skad bierzesz $_POST['delete_id']; ? Z pierwszego formularza a w drugim to juz nie istnieje
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A po co tam like przy usuwaniu? Po drugie skad bierzesz $_POST['delete_id']; ? Z pierwszego formularza a w drugim to juz nie istnieje <input type="text" name="delete_id" value="'.$id_get.'" size="10" class="formst"> WHERE idnum Like '%".$_POST['delete_id']."%' żeby wiedział co kasować. Czy to jest źle zrobione? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 05:00 |