![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam sobie taką tabelkę:
I chodziłoby mi o to, żeby po kliknięciu na button 'Usuń' usuwało usera z danego wiersza. Nie mogę sobie z tym poradzić. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolego.... radzę się douczyć podstaw. Nie miałeś domkniętej pętli while ani tabeli. Wszystko co było w Twoim warunku if($cmd='Usuń'){ nie miało prawa działać. Dlaczego? Bo skąd php miełby wiedzieć co to jest $cmd skoro ta zmienna nie istniałaby po przeładowaniu strony, czyli po kliknięciu w przycisk. Dalej... wszystkie zmienne $row w tym warunku, np. $id którego używasz do usuwania też by nie istniały. Te $row, które wykorzystujesz w pętli while, przestaną istnieć po przeładowaniu strony. I w ogóle to pododawałeś same przyciski bez formularzy, nie przekazywałeś nigdzie dalej id usera do usunięcia. No po prostu NIC nie miało prawa Ci tam działać. Ten post edytował sadistic_son 2.03.2011, 20:57:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 15:14 |