![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Jak zrobić takie coś jak jest w górnym prawym logu na stronie : http://crystalmedia.pl/v5/
To jest chyba wtyczka do WP, a ja mam serwis bez CMS. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Przepraszam ale kolega napisał w tym właśnie dziale z zamiarem otrzymania pomocy; nie gotowca. Przepraszam ale kolega napisał zupełnie coś innego (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A gdzie mogę znaleźć takowy kod na wykonanie tejże "Sztuczki" Wg mnie kolega przemko11 w jasny sposób prosi o gotowy kod, no ale cóż, może Twoja interpretacja jest lepsza, czytelnicy ocenią (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jeśli nie potrafisz mu pomóc (nakierować) to lepiej opuść ten temat. Przeciwnie, uważam że potrafię pomóc i udowodniłem to kilka postów wyżej. Opisałem najogólniej jak potrafię sposób w jaki działa przedmiotowy skrypt oraz jak go zreplikować. Dopóki autor tematu nie zada konkretniejszych pytań, moje odpowiedzi będą właśnie takie, więc możesz zacząć się przyzwyczajać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdrowienia. wNogachSpisz Ten post edytował wNogachSpisz 1.03.2011, 20:34:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 06:41 |