![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie zapytanie ktore wyciaga mi SUME wynikow danej osoby z bierzacego miesiaca, potrzebowalbym zmodyfikowac zapytanie tak aby wyrzucalo mi taka sama sume za miesiac i dwa miesiace wstecz. Czy ktos moglby mi pomoc bo juz probuje od pewnego czasu i nie potrafie tego ogarnac.
Na pewno to cos prostego :-/ . Z gory dzieki
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuje zrobic identyczne zapytanie jak to ktore podalem na poczatku tylko chce uzyskac w wyniku SUME pola WYNIK za miesiac LUTY bo w chwili obecnej zapytanie ktore podaje sumuje cos takiego za miesiac bierzacy MARZEC.
Wypocilem cos jak ponizej ale wyrzuca mi to wartosc 9.65 a powinno podawac jako wynik -11 ktore uzyskuje po wykonaniu drugiego zapytania i -11 jest prawidlowa wartoscia. Mam nadzieje ze mniej wiecej objasnilem a nie zagmatwalem jeszcze bardziej.
Dodam jeszcze ze ponizsze zapytanie zwraca mi wartosc 9.65 nie wiem o co chodzi.
wookieb - wystarcza Ci takie proby czy mam napisac gotowe rozwiazanie sam a TY mi potwierdzisz ze jest OK |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 15:52 |