![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ostatnio się zastanawiam nad projektowaniem stron internetowych dla firm nawet się znalazło zlecenie na stronę za 800 zł po przejrzeniu cennika niektórych firm , freelancerów to ceny wahały się nawet w granicach 200 zł i nie mówię tylko o dzieciakach którzy projektują strony nie mówię że to są osoby które jeśli chodzi o estetykę grafiki odbiegają od normy ale normalne firmy które projektują strony w graniacach 200-400 zł i tu mam pytanie głównie do tych co się cenią i projektują strony jakie u was są stawki tak jak jak przeglądałem bierzecie za stronkę 200-400 zł ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zależy jaką. Jeśli to jest prosta strona informacyjna bardziej to w okolicach właśnie 400zł. Takie strony to jakby się ktoś postarał to sobie zrobi w jakimś edytorze WYSIWYG, więc nie przesadzajmy też z ceną. Ja do tego dorzucam pomoc w razie potrzeby zmiany treści czy czegoś oraz miejsce na serwerze na rok jeśli ktoś sobie życzy.
Ogólnie to ile się spodziewasz za strony wizytówki? Firma jakby dała duża stawkę to ją wygryzą właśnie dzieciaki. Jeśli roboty jest na 1 dzień dla 1 osoby to chyba stawki uczciwe co? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 15:28 |