![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odwiedź moją stronę
Ostatnia prze zemnie wykonana stronka, ogólnie nie wykonuje stronek prawie w ogóle. Strona jest oparta o mój własny cms. Do oceny szablon ( cała grafika wykonana przez mnie w gimpie ) nad którym trochę siedziałem bo zawsze bardzo mozolnie mi to idzie i zabezpieczenia. Ten post edytował emp 22.02.2011, 21:02:18 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 12 Dołączył: 16.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co ty koleś teraz opowiadasz :/ Po to sie daje coś do krytyki by poprostu ktoś kto wie lepiej mu to wyjaśnił. Wiec po co dałeś pracę do oceny? Reklama? Z taka reklama nic nie osiągniesz o ile byś jeszcze miał coś do powiedzenia w sposób kulturalny bo przez monitor każdy jest cwany a w prost do klienta który ma trochę obycia w tym byś tego nie powiedział. Po to są standardy by do nich się właśnie ograniczać i nie robić nic na sile, bo to ty nie jesteś twórcą tego języka tylko ktoś kto ma większe IQ od Ciebie. Ciekawe co zrobisz jak w 2022 wejdzie HTML5 :] Mam znajomego, który właśnie w 2010 roku skończył uniwersytet gdański z informatyki, ma złotą kartę Zenda i pół roku temu znalazł się w kręgu rekrutacji Intela, a ma o 180 stopni inne podejście do tego co robi. Robi coś by było dobrze a nie na odwal się. Moze po prostu twoje możliwości tego nie siągają. Jak patrzyłem na stronę empsoftware to tam pracuje więcej niż 1 osoba a ty jesteś chyba taka, która coś prezentuje a nie wie co. Ja nigdy nie zleciłbym jakiegos projektu takiej firmie. Co tak się uparłeś tego pięknego słowa "lamus"? Na podwórku podczas gry z kolegami w piłkę to tez tak mówili? Mieli pewnie do tego powód- jak piszesz ty robisz coś pod prąd- pewnie kopałeś po nogach i grałeś ręką :/ "Czego Jaś się nie nauczy, tego Jan nie będzie umiał" to na tyle :/ Ty koleś masz zawsze racje, z niczyim zdaniem się nie liczysz, jesteś lepszy od każdego, widzisz więcej niż czubek własnego nosa?
P.S empsoftware.pl też jest pisane tabelką. Super reklama Ten post edytował cniak 26.02.2011, 15:12:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 09:44 |