![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odwiedź moją stronę
Ostatnia prze zemnie wykonana stronka, ogólnie nie wykonuje stronek prawie w ogóle. Strona jest oparta o mój własny cms. Do oceny szablon ( cała grafika wykonana przez mnie w gimpie ) nad którym trochę siedziałem bo zawsze bardzo mozolnie mi to idzie i zabezpieczenia. Ten post edytował emp 22.02.2011, 21:02:18 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdania nie zmienię bo wam się nie podoba (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Oczywiście zrobienie tego konkretnego szablonu bez tabelek nie jest dla mnie żadnym problemem, ale tego nie zrobię bo was to boli. Właśnie to mnie wyróżnia od innych programistów że ja nie słucham lamusów i dlatego jestem nieprzeciętny i potrafię robić rzeczy o których inni tylko gadają całymi latami ostatecznie nigdy nic nie robiąc poza wpisami na swoim blogu. Podchodzę do tematu bez żadnych ograniczeń i nie zakładam że muszę się zmieścić w jakiś standardach lub granicach, a już na pewno spełniać wymagań lamusów. Ja potrafię zrobić sam systemy których duże firmy programistyczne nie potrafią zrobić ( integrować je itp ), właśnie dlatego bo nie myślę tak jak wy, inaczej bym potrafił tyle co wy i miał to co wy czyli szablon bez tabelek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Nie jestem małpim koderem i nigdy nie będę stosował się do zasad lamusów tak jak wy bo był bym takim "profesjonalistą" jak 90% koderów ( małpich koderów ) na rynku bez przyszłości. Kodu html specjalnie nie dałem do oceny bo wiedziałem że lamusy się będą pieklić przecież to jest tak banalne i oczywiste. I tak jak pisałem wcześniej o tym że "szablonów nie robi się na tabelkach" wiem od lat tylko dla mnie wasze argumenty to bełkot lamusów i małpich koderów. Uważam że to wasze podejście jest złe nie moje. Wystarczyło by porównać moje osiągnięcia z waszymi by to udowodnić (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dla mnie jesteście po prostu śmieszni. Popatrzcie na siebie jesteście tacy sami tak samo myślicie tyle samo potraficie. Pracodawca może was wymienić na innego gimnazjalistę po 1-3 miesięcznym szkoleniu i nic nie traci. Po swojemu jadę daje rade. Wiem że prę pod prąd, ale to mi daje bardzo dobre efekty i każdy programista który nie chce się stać małpim koderem, wypalić po 30, lub zostać bredzącym w koło te same bełty lamusem powinien też tak robić. Standardy nie są po to by je zastosować zawsze bezkrytycznie, wzorce projektowe nie są po to by je stosować gdzie popadnie żeby być fajnym itp itd. Tak przy okazji co dla mnie oznacza lamus: Nie ma nic do pokazania, ale dużo do powiedzenia. Zajmuje się głównie hejtowaniem i krytykowaniem każdego kogo uważa za lepszego od siebie bo to go strasznie boli i nie potrafi się przyznać że nie wiele osiągnął w porównaniu, a perspektyw osiągnąć więcej nie ma więc hejtuje najlepiej w stadzie z innymi żeby poczuć że ma racje. Przeważnie ma skończone studia i na 100% prowadzi blog który na 100% jest postawiony na jakimś skrypcie żeby się lansować i pozować na wielkiego specjalistę. To jest mój ostatni post w tym temacie z wami skończyłem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post edytował emp 26.02.2011, 14:30:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 01:33 |