Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [server-side]Cienki jestem w te klocki ...
Maro

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Czesc na wstep , nowy jestem

mam taki problem , chodz jeszcze nie wiem z czym , narazie utchnolem na PhpmyAdmin , wrzucilem wszystko na server , skonfigurowalem na tyle bym mogl wejsc na ta strone , ale co mam robic dalej ? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) po lewej stronie pisz brak baz danych i wejscie , gdy kilikam wejsce nic sie nie dzieje , tylko strona sie odswieza , mysle ze trzeba gdzies wstawic odnosnik do bazy danych ze strony ktora robie , ale nie wiem gdzie to wstawic , config na tyle ile potrafe przeczytalem i nic nie znalazlem , jesli ktos by mi mogl przeslac na maila ( Neo@gisz.net.pl ) lub przez gg ( 2809960 ) przykladowy gotowy plik configa z phpmyadmin , lub napiszcie mi tutaj co mam zrobic, to narazie 1 krok z ktorym sobie nie daje rady by postawic stronke w LDU (system portalowy) licze na wasza pomoc , dzieki i narazie
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
scanner

Grupa: Zarząd

Skoro w PhpMyAdmin pisze BRAK BAZY to moze by trzeba bylo stworzyc takową? Tez się da przy pomocy PMA, jelsi tylko user na ktorym jestes zalogowany do MySQl ma uprawnienia.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 3.10.2025 - 17:24