![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odwiedź moją stronę
Ostatnia prze zemnie wykonana stronka, ogólnie nie wykonuje stronek prawie w ogóle. Strona jest oparta o mój własny cms. Do oceny szablon ( cała grafika wykonana przez mnie w gimpie ) nad którym trochę siedziałem bo zawsze bardzo mozolnie mi to idzie i zabezpieczenia. Ten post edytował emp 22.02.2011, 21:02:18 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 782 Pomógł: 153 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat A automaty do czytania stron WWW na takim syfie grzęzną Co znaczy grzęzną? Są trudniejsze dla strawienia ale nie są nie do przełknięcia, z prostego powodu - gdy Google zaczynał tak właśnie wyglądała sieć. I mimo to udało im się ją w miarę porządnie sklasyfikować według treści. Owszem roboty będą promować strony zgodne ze standardami bo mają większą pewność co do znaczenia treści którą indeksują. Ale też nie wypną się na stronki zrobione w tabelkach. To przypomina trochę przykład ze stronkami we flashu które kiedyś w ogóle nie były tykane przez roboty a mimo to powstawały (i dalej powstają). Google w końcu dał za wygraną i wprowadził indeksowanie flash (inną sprawą jest jakość tego indeksowania). Owszem dłużej mu zajmie wypchanie jej w wynikach - tylko czy jemu na tym zależy? On pewnie miał tylko opracować strukturę + wygląd. Od pozycjonowania są inni ludzie. Możliwe że zleceniodawca w ogóle nie będzie myślał o pozycjonowaniu bo wystarczy mu że strona wyskakuje na pierwszym miejscu po wpisaniu "skok jaworzno". Ale jak mówię - to sprawa między nim a jego zleceniodawcą, jak ją rozegra tak będzie miał teraz i w przyszłości. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 23:50 |