![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odwiedź moją stronę
Ostatnia prze zemnie wykonana stronka, ogólnie nie wykonuje stronek prawie w ogóle. Strona jest oparta o mój własny cms. Do oceny szablon ( cała grafika wykonana przez mnie w gimpie ) nad którym trochę siedziałem bo zawsze bardzo mozolnie mi to idzie i zabezpieczenia. Ten post edytował emp 22.02.2011, 21:02:18 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie ten mozoł trochę widać. Za dużo kolorów. Za dużo różnych (często niepasujących ) odcieni zielonego Też to zauważyłem, ale nie jestem grafikiem i nie robię prawie w ogolę stron dlatego nie wiem czy coś mi się uda z tym zrobić. To jest w tej chwili najlepsze na co mnie stać. W wolnym czasie postaram się nad tym popracować może coś urodzę w wielkich bólach. A jeśli chodzi o kod. Oparcie layoutu na tabelach dyskwalifikuje tę robotę w moich oczach. Kodu nie dawałem do oceny (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nie interesuje mnie niczyje zdanie na ten temat , ale oczywiście można ja wyrazić. Tabelki są stosowane z konkretnego powodu w moim systemie można stworzyć wiele elementów kolumnowych i powsadzać w nie wiele innych elementów i ustawić szerokość procentową tych kolumn i innych elementów. Na divach to nie działa dobrze chyba że weźmiemy pod uwagę tylko nowsze przeglądarki. Divy nie dają rady z rozciąganiem wielu kolumn a w nich innych kolumn plus valigny. Poza tym kod jest generowany nic nikogo nie boli w szablonie tabelek nie trzeba używać jak komuś to przeszkadza, ale można jak nie boją się czepiących się nad tym "profesjonalistów" ja osobiście mam to w nosie to nic nie zmianie poza tym że niektórzy się nad tym czepią i poniecają udając że to ma jakieś znaczenie. Ten post edytował emp 22.02.2011, 21:53:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 11:49 |