![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem z zalogowaniem sie nie wiem czemu... na stronie cs-master.xaa.pl wszystko działa a na nowej pod linkiem youphoto po prubie zalogowania sie wyskakuje okno i nic sie nie robi jak by $_post nie działał... kod mam taki
To jest tylko fragment odpowiedzialny za logowanie... nie wiem co może być nie tak Dodam że przenoszę strone na VPS -------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
Strony internetowe Świnoujście |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgadza się... Ale na localhoście mam też na off a działa... Wiem już też czemu nie działa mi dodawanie napisów na obrazek podczas dodawania. nie mam zainstalowanej biblioteki GD ale czy to też wina że nie dodaje avataru?
Wersja php na którym stronka nie działa tak jak należy to: PHP Version 5.2.9 Wersje na których działa idealnie to: PHP Version 5.2.14 <-- wersja na xaa.pl PHP Version 5.3.1 <-- wersja mojego localhosta Na których działa też jest biblioteka GD Wiec mówić adminowi aby zrobił update php i instalował GD czy tylko instalował GD? Dobra zrobiono mi update do wersji: PHP Version 5.2.16 Apache/2.2.17 Co jeszcze może blokować? Jakieś ustawienia odmienne? -------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
Strony internetowe Świnoujście |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 10:45 |