![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2004 Skąd: że znowu ლ(ಠ益ಠლ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chcę się dowiedzieć jak wrzucić link pod button, aby po jego kliknięciu przekierowało nas pod jakiś adres... Mam bowiem przeglądarkę JPGów w php [pisałem o tym w innym temacie] i tam są strzałki << i >> do poruszania się po fotkach a chciałbym żeby zamist nich, znajdowały się buttony. Próbowałem już tagiem Kod <button> ale żaden nie działa. Oczywiście ja robię coś źle, bo wiem że można przypisać buttonowi link, ale nie wiem jak...
<input> Proszę o pomoc; jak podpiąc link pod button w HTMLu?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2004 Skąd: że znowu ლ(ಠ益ಠლ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sorry, nie chcę się kłócić, po prostu nie wiem jak zrobić COŚ- dlatego się zwracam na forum do Was. Nie mogę przecież uczyć się całego JSa tylko dlatego że napotykam jakiś mało znaczący problem. Postaw się na moim miejscu spenalzo. Ty może już znasz php,HTML, JS i może jeszcze inne języki więc dla Ciebie nie ma problemu w zrobieniu linku na buttonie. Ja natomiast znam trochę HTML, zaczynam przygodę z php, uczę się w dobrym LO i nie mogę sobie pozwolić na godziny spędzone przed komputerem chociażby w tak ważnej sprawie jak szczegół: button zamiast strzałek.
Czuję się po prostu nieco jak kotek... Nie umiem czegoś wykonać a inni dają mi tak pośrednie wskazówki od których albo zaczynałem albo nie mogę z nich skorzystać (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 07:10 |