![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zlecę wykonanie dużego serwisu bukmacherskiego ( konkursy typerów, newsy, forum itp.)
Przed pracą wpłacę zaliczkę, np. 1000zł i spiszemy umowę z zakresem pracy, terminami i kwotami wynagrodzenia, dlatego nie przyjmuję osób niepoważnych lub bez dużego doświadczenia w tworzeniu stron www w php/mysql - umowa przewiduje kary za niewywiązanie się z umowy/terminu. Szukam: osoby z Trójmiasta lub okolic, doświadczonej w tworzeniu stron www php, mysql Wynagrodzenie: do 6.000zł Termin realizacji: 5-6 tygodni Kontakt i więcej informacji: na PW |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cielesne? Ja wiem, że terminy są ważne, ale bez przesady. w każdej poważnej umowie są kary np. za każdy dzień zwłoki 50zł, to normalne, widać że sie z tym jeszcze nie spotkałeś (IMG:style_emoticons/default/thumbsdownsmileyanim.gif) jak raz w życiu w umowie nie miałem przewidzianej kary to student do dziś nie zrobił, a zaliczkę 1500zl ukradł, więc to nie takie głupie co nie ? jak jest umowa, podpis, dowód osobisty z numerem to jest potem i Sąd Grodzki, a jak ktoś jest poważny to robi i wszyscy jesteśmy ludźmi więc jak widać pracę to bez problemu nawet kilka tygodni przedłużałem zlecenia. bez przesady, 6000zl to dobra cena, w koncu to tylko podstawowy konkurs typerów jakich wiele (np. gotowe skrypty na "typera") połączony z newsami, forum, statystykami zysków z typów... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 5 Dołączył: 11.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w każdej poważnej umowie są kary np. za każdy dzień zwłoki 50zł, to normalne, widać że sie z tym jeszcze nie spotkałeś (IMG:style_emoticons/default/thumbsdownsmileyanim.gif) jak raz w życiu w umowie nie miałem przewidzianej kary to student do dziś nie zrobił, a zaliczkę 1500zl ukradł, więc to nie takie głupie co nie ? jak jest umowa, podpis, dowód osobisty z numerem to jest potem i Sąd Grodzki, a jak ktoś jest poważny to robi i wszyscy jesteśmy ludźmi więc jak widać pracę to bez problemu nawet kilka tygodni przedłużałem zlecenia. bez przesady, 6000zl to dobra cena, w koncu to tylko podstawowy konkurs typerów jakich wiele (np. gotowe skrypty na "typera") połączony z newsami, forum, statystykami zysków z typów... Ja mam tego świadomość, ale dla "odłoszeniodawcy" ważniejsze było poinfrmowanie o karze niż o szczegółach projektu. Głównie o ten aspekt sprawy mi chodziło. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 16:25 |